Markiser Nacka

Din expert på solskydd | 08-603 11 00

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har genom vår långa erfarenhet kunskap av de flesta varianterna av solskydd. Lite av det vi tidigare har gjort är terrassmarkis & balkongskydd som vi monterade på Resarö, terrassmarkis monterad på Malma, solfilm på Konstakademin, terrassmarkis monterad på Vaxholm och Vindö, lamellgardin monterad i Kolvik på Värmdö, solfilm monterad på företaget Knivbrev och plisséer på Mariaterrassen på Värmdö.Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster.

Markiser

Vi är experter på markiser av alla de slag för alla typer av fastigheter. Våra markiser har en vacker och modern design som är förenad med god funktion som effektivt stänger ut värmen soliga dagar och skyddar mot solens starka strålar. Kontakta oss så diskuterar vi fram bästa lösningen för just dig.

Persienner

Mycket har hänt med dagens persienner när det gäller design och effektivitet att stänga ute solljuset. Vi erbjuder en perfekt lösning som passar just ditt fönster oavsett design och utseende. Låt oss prova ut en effektiv persienn där du enkelt styr bort solen.

persienner

Gardiner

Vi har även stor kunskap inom olika typer av gardiner. Vi erbjuder olika lamellgardiner, plisségardiner och snyggt designade rullgardiner. Gardiner är ett snygg och effektivt sätt att få ett behagligt ljus hemma eller på kontoret.

Övriga solskydd

Ett annat effektivt skydd mot störande sol och ljus är olika varianter av solfilm. Hos oss kan du även välja på exklusiva akrylglaspersienner, pergolas samt vertikalmarkiser. Vi har garanterat det solskyddet du behöver.

Brett utbud av olika solskydd